Sant Andreu de la Barca va reconèixer als seus millors esportistes

Imprimeix

El teatre Núria Espert va acollir la vintena edició dels Premis de l’Esport Local

El teatre Núria Espert va acollir ahir al vespre la vintena edició dels Premis de l’Esport Local de Sant Andreu de la Barca, un reconeixement als esportistes i entitats federades del municipi. L’acte va aplegar uns 450 convidats i es van lliurar sis guardons en diferents categories.

El Club de Tir amb Arc va rebre el premi a la Millor Entitat, mentre que l’Infantil A del FS Sant Andreu va recollir el guardó al Millor Equip. D’altra banda, José Cortés (atletisme) i Ada Pallarés (bàsquet) van ser els Millors Esportistes Absoluts Individuals, mentre que Javier Carrión (bàsquet) i Cristina Ferrete (gimnàstica artística) van rebre el premi al Millor Esportista Absolut Col·lectiu. D’altra banda, Rubén Cañizares (BMX) i Natali Sánchez (patinatge) foren escollits Millors Esportistes Infantils Individual. En la categoria Millor Esportista Infantil Col·lectiu, els guardons van ser per Irene Bonilla (hoquei herba) i Aarón Escribano (futbol sala).

Altres guardons

Durant l’acte també es va fer un reconeixement a la gimnasta Núria Juan, campiona de Catalunya i Espanya en la modalitat aeròbica. Carles Punzano, expresident del Club de Tennis Sant Andreu de la Barca, va rebre a títol pòstum la medalla al mèrit esportiu local. També van rebre un reconeixement el paralímpic Jordi Morales i els equips sènior B masculí, premini femení i mini negre masculí de bàsquet. També van rebre el seu guardó els equips que van aconseguir títols durant la temporada 2015-2016 com ara el tennis mini, aleví i infantil, i esportistes en les disciplines de taekwondo, dards, BMX, descens en BTT, hoquei, handbol, futbol, futbol sala, atletisme, patinatge artístic, tir amb arc i gimnàstica.

Redacció / Foto: Aj. Sant Andreu de la Barca