Via de solució als problemes econòmics del CF Gavà

Imprimeix

Segons el president, Manolo Maniega, el club farà efectiu un aval de 24.000 euros a la RFEF per intentar solucionar la liquidació de l’exentrenador Juanma Pons

Els problemes econòmics del CF Gavà estan en via de solució. L’entitat blaugrana, amb Manolo Maniega com a màxima responsable del club, ha anunciat que aquesta setmana “farem efectiu un aval de 24.000 euros a la Real Federación Española de Futbol per intentar solucionar el tema de l’entrenador. És la quantitat màxima que ens podria reclamar l’anterior tècnic”. Cal recordar que Òscar Mena on pot asseure’s a la banqueta gavanenca perquè encara no està solucionat la liquidació contractual de l’anterior entrenador del primer equip, Juanma Pons. “La nostra intenció és que Mena pugui dirigir l’equip amb les màximes garanties al més aviat possible, però primer cal solucionar l’afer amb Pons”, afegeix Maniega.

D’altra banda, segons té constància La Premsa del Baix, el deute que té el club amb la plantilla actual és de dues mensualitats, a més d’una petita quantitat corresponent al mes d’agost a alguns dels jugadors del primer equip. “La nostra intenció és poder pagar una de les dues mensualitats que els devem”, diu el president.

                                                                                                                                  

Redacció / Foto: Avui