Més d’un centenar de karts participaran en la Cursa de Sant Just Desvern

Imprimeix

La tradicional baixada celebrar enguany el seu quarantè aniversari

Un total de 120 karts participaran aquest cap de setmana del 12 i 13 de novembre a la quarantena edició de la Cursa de Karts de Coixinets de Sant Just Desvern. Són 12 karts més que l’edició de l’any passat. Per categories, s’hi han inscrit 27 karts a alevins, 19 a infantils, 10 a fèmines, 7 en categoria mixta, 17 a veterans, 7 a júniors, i 33 en la categoria màster/sènior.

Baixada nocturna

Dissabte, a partir de les 8h, es faran els entrenaments i els cronometratges, i a les 19 hores, es farà una baixada nocturna de karts per celebrar els quaranta anys de la competició. A les 21h, al carrer del Mercat, tindrà lloc un sopar de celebració amb una truita de patates gegant.

Diumenge tindran lloc les finals de la Cursa de Karts de Coixinets, a partir de les vuit del matí. L’organització informa que es podrà seguir la transmissió de la cursa per Ràdio Desvern (98.1fm) o per Internet, a www.radiodesvern.com, i a les aplicacions per a mòbil de Ràdio Desvern i santjustcat. A més, hi haurà un concurs de fotografies de la prova a la xarxa d’Instagram. Les fotografies hauran d'incloure el hashtag #karts40

Redacció / Foto: Arxiu