El Papiol acull la primera trail per a nens del Baix Llobregat

Imprimeix

La prova atlètica tindrà dos recorreguts segons l’edat dels participants i es desenvoluparà pel Parc Natural de Collserola

Aquest diumenge 13 de novembre tindrà lloc al Papiol un esdeveniment esportiu popular innovador: la primera cursa de muntanya per a nens de la comarca, una versió de la trail papiolenca Mitja del Castell per a corredors i corredores fins a 14 anys. Parlem de la Mitja del Castell Kids del Papiol, una iniciativa que podria ser el primer pas cap a la creació d'una escola infantil de trail al Baix Llobregat. Es presenta com la primera carrera infantil de muntanya de la comarca. L'entitat esportiva CorreCAT agafo -representada pels corredors papiolencs Jordi Molina, Pedro Díaz y David Prats- està al darrere d’aquesta iniciativa.

Tres recorreguts

Es proposen tres circuits que tindrà el seu recorregut pel Parc Natural de Collserola. En els tres casos, el punt de sortida i de meta s'ha situat a Les Escletxes del Papiol. Així, hi haurà una mitja mini (1.000 metres), per a nens i una mitja kids (1.500 metres), i una mitja per a joves (3.000 metres). Els corredors participaran en les diferents categories que s'han establert per franges d'edat.

Tots els participants obtindran medalles i samarretes i els organitzador tenen previst fer una botifarrada al final de la prova atlètica.

Redacció / Foto: Collbatonina