Àlvar Cardona es corona en el 13è Torneig Seven-3

Imprimeix

La competició, organitzada per al Club Seven-3 de Sant Esteve Sesrovires, es va celebrar a les instal·lacions del Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts

Àlvar Cardona, del Sweetrade Bowling Club–Les Franqueses, es va proclamar campió del 13è Torneig Seven-3 celebrat a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts. La competició va estar organitzada pel Club Seven-3 amb el patrocini de Centres Cruz Navarro i el Patronat d’Esports de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires.

Àlvar Cardona va aconseguir el títol al imposar-se a Moisés Pérez (Diagonal), en la partida final de defensa de posició (158-226). En la partida anterior Moisés va guanyar d’Álvaro-José Cardona, del CB Barcelona, per 237-194 que li va donar el pas a la final. Àlvar Cardona va liderar la competició en tot moment assolint la millor sèrie de classificació amb 1435 pals, seguit de molt a prop per Moisés que el va posar entre les cordes en semifinals.

En l’apartat de rècords, Miguel Ángel Seoane, del Diamond BC, va assolir la millor partida masculina amb 279 pals. La millor sèrie de repesca, amb 1359 pals, va estar per Axel Guimó (Diagonal) i campió de l’edició anterior. En categoria femenina, Cristina Sanz, del Club Bowling Les Corts, va acaparar tots els rècord, millor sèrie (1063), millor repesca femenina (1282) i millor partida (236).

La competició va cloure amb el lliurament de premis i trofeus a càrrec d’Albert Roca, president del club. Un total de 49 esportistes de 12 clubs catalans van participar en la 13a edició del Torneig Seven-3, celebrat de l’1 al 6 de novembre.

Redacció / Foto: FCBB