La XXII Marxa del Garraf aplega més de 1.200 persones

Imprimeix

La prova, puntuable per a la Copa Catalana de Caminades de Resistència, va tenir dos recorreguts (48 i 21 quilòmetres)

Més de 1.200 persones es van donar cita a Gavà per a participar en la vint-i-dosena edició de la Marxa del Garraf, una caminada de resistència organitza anualment per la Unió Muntanyenca Eramprunyà. La prova, que pretén donar a conèixer els paratges més emblemàtics del Massís del Garraf, tenia un recorregut de 48 quilòmetres i va passar per cinc municipis (Gavà, Castelldefels, Sitges, Olivella i Begues). Enguany, es va recuperar el traçat de fa dos anys (es va eliminar el tram entre la Clota i la Sentiu, i es va baixar pel Castell per l’anomenat camí medieval).

La Marxa del Garraf s’inclou dins de la Copa Catalana de Caminades de Resistència i ha comptat també amb un recorregut menor de 21 quilòmetres de Gavà a la Morella adreçat als participants que s’iniciaven.

Jordi Vilajoan, president de l’UME, es mostra “molt satisfet del bon ambient i la gran participació. De fet, cada any s’incrementa l’interès per venir i s’exhaureixen abans les places.  Ens agradaria poder incrementar-les, però la nostra capacitat organitzativa és limitada i cal vetllar per la seguretat i per oferir els serveis.”

Redacció / Foto: Aj. Gavà