La XXII Marxa del Garraf aplega més de 1.200 persones

La prova, puntuable per a la Copa Catalana de Caminades de Resistència, va tenir dos recorreguts (48 i 21 quilòmetres)

Més de 1.200 persones es van donar cita a Gavà per a participar en la vint-i-dosena edició de la Marxa del Garraf, una caminada de resistència organitza anualment per la Unió Muntanyenca Eramprunyà. La prova, que pretén donar a conèixer els paratges més emblemàtics del Massís del Garraf, tenia un recorregut de 48 quilòmetres i va passar per cinc municipis (Gavà, Castelldefels, Sitges, Olivella i Begues). Enguany, es va recuperar el traçat de fa dos anys (es va eliminar el tram entre la Clota i la Sentiu, i es va baixar pel Castell per l’anomenat camí medieval).

La Marxa del Garraf s’inclou dins de la Copa Catalana de Caminades de Resistència i ha comptat també amb un recorregut menor de 21 quilòmetres de Gavà a la Morella adreçat als participants que s’iniciaven.

Jordi Vilajoan, president de l’UME, es mostra “molt satisfet del bon ambient i la gran participació. De fet, cada any s’incrementa l’interès per venir i s’exhaureixen abans les places.  Ens agradaria poder incrementar-les, però la nostra capacitat organitzativa és limitada i cal vetllar per la seguretat i per oferir els serveis.”

Redacció / Foto: Aj. Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
147

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix