José Durán i Daniel Carrasco van aconseguir el títol de Catalunya per parelles

El CD Aigüestoses manté la seva hegemonia en els dards catalans

El club de Sant Andreu de la Barca va aconseguir el Campionat de Catalunya després de guanyar a la final al Baix Camp per 13 a 6

El CD Aigüestoses de Sant Andreu de la Barca va fer bons els pronòstics i es va proclamar campió del 26è Campionat de Catalunya de Dards. D’aquesta manera, l’entitat esportiva baixllobregatina va aconseguir, per segona vegada, el triplet en una temporada: Lliga, Copa d’equips i Nacional de Clubs.

Els santandreuencs estaven enquadrats en el grup B i van finalitzar la primera fase amb ple de victòries (4) classificant-se per a les semifinals: Olot (5-13), Guardiola (4-13), Esplugues (2-13) i La Xarxa (5-13). A les semis, es va imposar al Piritoño (13-6), que li va permetre jugar la final. I en el partit per al títol, no va tenir gaires problemes per guanyar al Baix Camp per 13 a 6 demostrant una gran superioritat i la seva hegemonia en els dards catalans.

Títol en dobles

José Durán i Daniel Carrasco van aconseguir el títol de Catalunya per parelles. Els dos integrants del CD Aigüestoses es va imposar a parella formada per Franky Ballesta (CD Aigüestoses) i Èdgar González (CD Dardeo Jones) en una final que va finalitzar amb el resultat de 5 a 1.