El Penya Esplugues Gironella guanya la Copa de Catalunya de futbol sala

Es va imposar per 2 a 1 al CEFS Rubí en la final que es va celebrar al Nou Congost de Manresa

El Penya Esplugues Gironella es va proclamar campió de la Copa Catalunya de Futbol Sala Femení després de vèncer a Manresa el CEFS Rubí per un ajustat 2 a 1. Precisament un títol que va perdre l’any passat davant del mateix rival i que ahir no va deixar escapar. Laura Oliva va posar per davant ben aviat a les de Roberto Caneda amb un xut suau pràcticament sobre la línia de gol. Ja a la segona meitat, Gisela Benito empatava mitjançant una falta indirecta provocada per la portera al superar la possessió dels quatre segons. A partir de les hores, la insistència de les jugadores blancs-i-vermelles va tenir premi quant a tres minuts per al final va aconseguir el seu segon gol amb un xut creuat.

penya esplugues 3

Penya Esplugues Gironella: Noèlia Guerrero, Pilar Ribes, Marta González, Berta Ramos, Sandra Rovira, Cèlia Catà, Helena Roig, Berta Velasco, Júlia Vidal, Laura Oliva, Zoe Juanes i Raquel Raventós.

CEFS Rubí: Nerea Vilalta, Gisela Benito, Ana Barbancho, M. Aranzazu ‘Arantxa’, Ainoa Romero, Alba Laguna, Glòria Pelegrí, Laia Rodríguez, Sagrida Roncero ‘Tosti’, Marta Villagrasa i Mariona Olivella.

Gols: 1-0 (2’): Laura Oliva. 1-1 (31’): Gisela Benito. 2-1 (37’): Laura Oliva.

Àrbitres: Javier Cano Gálvez, Rogelio Pacheco Gómez, Fernando López Prat i Sònia Aguilar Miranda.

Camp: Nou Congost. Unes 500 persones.

 

Redacció / Fotos: FCF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix