Laia Conesa guanya la IV Cursa de la Dona de Corbera de Llobregat

La prova atlètica, que va aplegar més de 225 participants, va destinar part de la recaptació a la lluita contra el càncer de mama

Es va celebrar ahir diumenge 2 d’octubre la quarta edició de la Cursa de la Dona de Corbera de Llobregat amb un recorregut de set quilòmetres i 146 metres de desnivell. Una competició cent per cent solidària que va destinar destinada a la lluita contra el càncer de mama en benefici de l’AECC de Catalunya.

Cal destacar la participació de més de 225 atletes. La primera classificada va ser Laia Conesa, del Triatló Vallirana, amb un temps de 35’30’’. La segona va ser la martorellenca Verònica Zaragoza (Ultratarats, 36’08’’) i la tercera Irene Tores (SAC, 40’05’’). En categoria masculina, el primer classificat va ser Oriol Mas (SAC, 1h0020’’).

Redacció / Foto: Aj. Arxiu