El Ouahabi i Riera, guanyadors de la XXXIa Cursa de Cornellà

Més de 1.600 atletes van participar en la Cursa Popular ‘Ciutat de Cornellà’ que enguany va arribar a la XXXIa edició. Abdeslam El Ouahibi (CA Canovelles), en categoria masculina, i Yolanda Riera (Baseamado.com), en la femenina, van ser els guanyadors de la prova dels 10 quilòmetres. El Ouahibi va fer un temps de 32’34’’, mentre que Dani Sierra (Atletesvng), amb 33’12’’, i Marco Antonio Cepeda (J’Arribu), amb 33’28’’, van finalitzar en segona i tercera posició. Mentre, Riera va aconseguir un registre de 39’10’’. Jessica Bonet (Run4U), amb 42’33’’, va ocupar la segona posició de la classificació, i Sílvia Gironés (Cornellà At.), amb 43’46’’, la tercera.  A més es va organitzar, per primer cop, una cursa solidària amb gran èxit de participació.

Text: Marçal Fontanals / Foto: Arxiu