El futbol sala inclusiu, protagonista aquest dissabte a Martorell

Imprimeix

Aquest esdeveniment esportiu arriba a la seva setena edició i està previst la participació de setze equips.

Aquest dissabte 1 d’octubre se celebrarà al Pavelló Esportiu Municipal de Martorell la setena edició del Torneig de Futbol Sala Inclusiu, amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental. Un esdeveniment esportiu organitzat pel Club Social Punt de Trobada de l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord (AFASM), amb el suport de l’Ajuntament de Martorell.

Segons explica Roger Trilles, educador del Club Social Punt de Trobada, l’objectiu “crear un espai on les persones que pateixen un trastorn mental puguin compartir un matí d’esport amb la resta de la comunitat en un ambient totalment normalitzat i així lluitar contra l’estigma que pateix aquest col·lectiu.”

El torneig, gratuït, sense ànim de lucre i organitzat amb voluntaris, comptarà amb la participació de setze equips, ja inscrits prèviament i formats tant per persones que pateixen trastorns mentals com per la resta d’esportistes.

Mireia Vicente, redactora d’esports a TV3 i periodista encarregada de la cobertura dels Jocs Olímpics, serà l’encarregada de la sacada d’honor al 7è Torneig de Futbol Sala Inclusiu.

Redacció / Foto: Club Social Punt de Trobada