Òscar Ciruelos, guanyador a la distància olímpic

El Triatló de Gavà aplega més de 1.800 participants

Òscar Ciruelos i Elise Maury es van imposar en l’edició d’aquest any en la distància olímpic.

Més de 1800 esportistes han participat, Aquest diumenge passat es va celebrar el Triatló de Gavà, amb la participació de més de 1.800 esportistes. La competició és una de les proves més consolidades del calendari de competicions d’aquesta modalitat i és la setena cita del circuit Santander Trathlon Series 2016, que segons la organització.

En distància olímpica, Òscar Ciruelos, del Gavà Triatló, es va proclamar campió en la categoria masculina amb un temps d'1h54’13’’. Per darrere, Sergi Lasheras (1h54’33’’) i Daniel Lucena (1h54’47’’). A la categoria femenina, la victòria va ser per a Elise Maury (2h03’57’’). El segon lloc fou per a Júlia Casas (2h08’31’’) i en tercer lloc va finalitzar Cristina Prat (2h09’46’’).

Aleix Domenech va aconseguir ser el més ràpid en distàncies Sprint, mentre que la primera dona va ser Raquel Gil (1h09’21’’). En distància Supersprint, la victòria va ser per a Èdgar Ruescas (40’11’’) i Marina Lladó (51’45’’). A més, el Gavà Triatló va rebre un reconeixement per ser l’entitat més nombrosa.

Redacció / Fotos: Gavà Triatló

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix