×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 627

Es va passejar amb cotxe descapotable pel municipi

Castellví va retre un emotiu homenatge a Núria Marquès

Imprimeix

La nedadora paralímpica va ser rebuda per centenars de veïns, que van voler donar una multitudinària benvinguda a l’esportista.

Castellví de Rosanes va ser una gran festa. La petita localitat del Baix Llobregat va voler donar una multitudinària i emotiva benvinguda a l’esportista més destacada que ha tingut mai el municipi: Núria Marquès. La nedadora del CN Sant Feliu va aconseguir una doble medalla paralímpica als Jocs de Rio 2016.

La rebuda de Núria Marquès va començar a l’aeroport Barcelona-el Prat, on desenes de veïns i veïnes de Castellví van acostar-se per donar-li la benvinguda. Amb cotxes particulars, o amb l’autobús organitzat per l’Ajuntament, gent de totes les edats –entre ells molts joves- van esperar l’arribada de Marquès a la T1 amb ganes de ser els primers de saludar-la.

Un cop a Castellví, un cotxe descapotable, escortat per nois i noies amb torxes a la mà, va portar la nedadora des de l’entrada del nucli antic i fins a la plaça, entre flaixos i felicitacions de veïns i veïnes. Al vehicle, la mascota dels Jocs posava la nota divertida de la comitiva, que obria el grup de percussió Retumband.

Arribant a la plaça, un passadís en forma de carril de piscina va conduir la Núria fins al que va ser el centre neuràlgic de l’activitat. D’entrada, els Vailets de Gelida van fer dos pilars, un per cada medalla obtinguda, i posteriorment amics i amigues de Marquès li van dedicar unes paraules. La nedadora, emocionada, també es va adreçar als assistents, després de rebre un ram de flors fet a la Fundació Rosella.

Durant la vetllada, es va poder veure el ‘lipdub’ gravat pels veïns i veïnes dissabte passat i també un vídeo on es recollia com s’ha viscut des de Castellví el pas de la Núria pels Jocs Paralímpics i dedicatòries d’amics i també de persones conegudes, tant de l’àmbit de l’esport com de les institucions i la interpretació. La projecció d’aquest segon vídeo va ser també un dels moments emotius de la nit, especialment per a la nedadora. En finalitzar l’acte, hi va haver un pica-pica per a tots els assistents a la plaça.

Recepció institucional a la campiona paralímpica

Cal destacar també la recepció institucional de Núria Marquès a l’Ajuntament de Castellví de Rosanes, on la nedadora va rebre les felicitacions pels seus èxits. Va signar al llibre d’honor de l’Ajuntament i va explicar als regidors i regidores de la corporació com va ser l’experiència dels jocs de Rio. A la recepció hi van ser presents l’alcalde, Joan Carles Almirall, el regidor Josep M. Mitjans i la regidora Victoria Castellanos.

recepcio

Redacció / Fotos: Aj. Castellví de Rosanes