L’atletisme, protagonista aquest cap de setmana a la comarca

Tot a punt per a la XXXVI Cursa Popular del Prat de Llobregat, la III Cursa Solidària de Sant Just Desvern i la VII Collbatonina.

El Prat de Llobregat, Sant Just Desvern i Collbató tindran a l’atletisme com a referent esportiu aquest cap de setmana. En els tres municipis baixllobregatins hi ha previst l’organització de proves de pes dins del calendari català.

Emmarcat dins la Festa Major del Prat de Llobregat se celebrarà la tradicional Cursa Popular, que enguany arriba a la 36a edició. Ës oberta a tothom i tindrà dos recorreguts urbans sense cap tipus de desnivell. Enguany s’estrenarà un nou circuit per a les curses de deu quilòmetres, i dues curses infantils noves (600 i 1.200 metres). També hi ha programada una prova de tres quilòmetres. La sortida i arribada es realitzarà al CEM Sagnier diumenge 25 de setembre.

D’altra banda, la Cursa Solidària de Sant Just Desvern per Sant Joan de Déu arriba a la seva tercera edició i se celebrarà dissabte 24 de setembre. La prova dels cinc quilòmetres de recorregut es realitzarà en format per equips de tres corredors. Paral·lelament es faran proves de 8i00, 400 i 250 metres -segons la categoria del participant-.

I Collbató acollirà la setena edició de la Collbatonina –foto-, una cursa que transcorre per la falda de Montserrat i que es disputa sobre tres traçats: 15.5 kms i un desnivell de +315m, 10 kms i +180m i 5 kms amb +100m. Els participants hauran de travessar el nucli de Collbató i diverses pistes forestals de la rodalia. La distància de quinze quilòmetres, anomenada “Cursa Collbató-El Bruc”, va de Collbató al Bruc i torna per pistes forestals. També es faran curses infantils.

Redacció / Foto: Collbatonina

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix