Reconeixement de l’Ajuntament de Molins a Noèlia Caballero

Imprimeix

Es va proclamar campionat d’Europa d’halterofília en tres modalitats diferents en la categoria sub 17 a Polònia.

L’Ajuntament de Molins de Rei va organitzar ahir un acte de reconeixement a Noèlia Caballero, la flamant campiona d’Europa sub 17 d’halterofília. Durant l’acte, al que van assistir els representants del club al que pertany la molinenca, es va fer un repàs de la seva trajectòria i es van subratllar els futurs objectius esportius.

El passat cap de setmana la molinenca Noèlia Caballero va obtenir el campionat d’Europa sub 17 a Nowy Tomysl (Polònia) aconseguint la medalla d’or en les tres modalitats: arrencada, dos temps i total olímpic. Uns èxits esportius que van rebre el reconeixement de l’Ajuntament mitjançant una recepció institucional. A l’acte hi van assistir la pròpia Noèlia Caballero; el seu entrenador, David Soria; el president del Club Halterofília Molins de Rei, José Soria; l’alcalde de la vila, Joan Ramon Casals, i el primer tinent d’alcalde i regidor d’Esports, Xavi Paz.  

Les intervencions van servir per repassar la trajectòria d’aquesta jove esportista de 17 anys, que ja és campiona de Catalunya i d’Espanya júnior, campiona de Catalunya i d’Espanya sub 17, tercera en arrencada al campionat d’Espanya absolut i, des d’aquest cap de setmana, campiona d’Europa sub 17. L’acte també va servir per parlar dels objectius principals de l’esportista pels propers anys. Un cop acabats els parlaments, Noèlia Caballero va signar en el llibre d’honor de l’Ajuntament i va rebre uns obsequis institucionals.

Redacció / Foto: Aj. Molins de Rei