ERC proposa remodelar el camp de futbol a Can Sellarès

Imprimeix

Els dos grups municipals republicans insten als ajuntaments de Viladecans i Gavà a posar gespa artificial i convertir-lo en un nou espai mancomunat per a la pràctica d’aquest esport.

Els grups municipals d'ERC de Gavà i Viladecans presentaran als respectius Plens de setembre una proposta on insten els governs locals a acordar, en el marc de la mancomunitat de Can Sellarès, l'habilitació d'un nou camp de futbol en aquestes instal·lacions per als nens dels clubs federats de les dues ciutats. Els republicans recorda que entre els dos municipis sumen més de 5.000 jugadors amb fitxa de la en Federació Catalana de Futbol. En el cas concret de Gavà hi ha mitja desena de clubs i 2.000 practicants de futbol onze en categories formatives, que disputen competicions regulars al llarg de la temporada. 

Segons ERC, per a participar-hi i entrenar-se els hi cal camps de gespa reglamentaris. A Gavà només hi ha, actualment, tres espais públics d'aquest tipus, a les instal·lacions de Can Torelló, les de Can Tintorer i l'Estadi de la Bòbila. Es tracta, doncs, segons els republicans d'una oferta insuficient per cobrir la demanda, com expliquen els mateixos clubs.

Aprofitant l'existència a les instal·lacions esportives mancomunades de Can Sellarès d'un gran camp de terra darrera de la masia, infrautilitzat des de fa anys, ERC insta els Ajuntaments locals a posar-li gespa artificial i convertir-lo en un nou espai d'ús ciutadà per a la pràctica del futbol onze.

D’altra banda, segons fonts de l’Ajuntament de Viladecans, la instal·lació esportiva es troba ubicada en el seu municipi i des de ja fa un temps té previst una rehabilitació completa del camp.

Redacció / Foto: Arxiu