La Cursa Atlètica Popular de Viladecans acull més de 500 atletes

Carles Montllor i Míriam Carbonell es van imposar a la distància dels deu quilòmetres.

El Club Atletisme Viladecans, amb el suport de l’Ajuntament, va organitzar la XXXVIII Cursa Atlètica Popular dels 10 km de Viladecans que va tenir lloc ahir diumenge 11 de setembre coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya. La sortida i arribada al Parc de la Marina (a 200 m de l´estació de tren). Enguany es va celebrar la cinquena Cursa Solidària. La competició va aplegar més de 500 atletes.

A la distància dels 10 quilòmetres, el guanyador masculCetres. ﷽﷽deu quilvan imposar a la dist&Cor, del eva millor marca personal en la distí va ser Carles Montllor, del Castillejo&Cácares RC, amb un registre de 32’48’’. Xavier Clusellas (AER Muntaner, 33’56’’) i David López (Runbcn/Castillo AG, 35’03’’) van finalitzar en primera i segona posició. A la categoria femenina, la primera classificada fou Míriam Carbonell, amb un registre de 41’20’’. Laura Sánchez (CE Mediterrani, 44’19’’) va ser segona, i Ainhoa Costas (Accura Viladecans, 44’21’’), tercera.

D’altra banda, Raúl Villalonga i Douae Senaoui es van imposar a la distància dels 2,6 quilòmetres, mentre que Beth Cáceres i Izan García ho van fer a la prova del 1,4 quilòmetres.

Redacció / Foto: CA Viladecans