La Cursa Atlètica Popular de Viladecans acull més de 500 atletes

Carles Montllor i Míriam Carbonell es van imposar a la distància dels deu quilòmetres.

 El Club Atletisme Viladecans, amb el suport de l’Ajuntament, va organitzar la XXXVIII Cursa Atlètica Popular dels 10 km de Viladecans que va tenir lloc ahir diumenge 11 de setembre coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya. La sortida i arribada al Parc de la Marina (a 200 m de l´estació de tren). Enguany es va celebrar la cinquena Cursa Solidària. La competició va aplegar més de 500 atletes.

A la distància dels 10 quilòmetres, el guanyador masculCetres. ﷽﷽deu quilvan imposar a la dist&Cor, del eva millor marca personal en la distí va ser Carles Montllor, del Castillejo&Cácares RC, amb un registre de 32’48’’. Xavier Clusellas (AER Muntaner, 33’56’’) i David López (Runbcn/Castillo AG, 35’03’’) van finalitzar en primera i segona posició. A la categoria femenina, la primera classificada fou Míriam Carbonell, amb un registre de 41’20’’. Laura Sánchez (CE Mediterrani, 44’19’’) va ser segona, i Ainhoa Costas (Accura Viladecans, 44’21’’), tercera.

D’altra banda, Raúl Villalonga i Douae Senaoui es van imposar a la distància dels 2,6 quilòmetres, mentre que Beth Cáceres i Izan García ho van fer a la prova del 1,4 quilòmetres.

 Redacció / Foto: CA Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
164

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix