Susana María Siles, subcampiona del món per equips de pesca esportiva

L’abrerenca va finalitzar en quarta posició en la categoria individual en una competició que es va celebrar al riu Guadiana en el seu pas per Mèrida.

L’abrerenca Susana María Siles Álvarez es va proclamar subcampiona del món en la categoria d’equips i quarta en la categoria individual al Campionat del Món de Pesca Esportiva d’Aigua Dolça – Dames que es va celebrar del 22 al 28 d’agost al riu Guadiana, en el seu pas per Mèrida.

Susana María Siles, de 28 anys, pertany a l’Associació de Pescadors d’Abrera i fa vint anys que practica la pesca esportiva en aigua dolça. També és sòcia del Club de Pesca Deportivo Piedra Blanca de Marchena, Sevilla, localitat on va néixer. “Crec que ha estat un bon campionat pel treball que hem fet”, explica.

El seu palmarès

En la categoria de Dames, l’any 2014 Susana María Siles va quedar segona en el Campionat de Catalunya, subcampiona individual i per equips al Campionat d’Espanya, i cinquena classificada per equips en el Campionat del Món de Dames en Portugal.

L’any 2015 va acabar tercera al Campionat de Catalunya, cinquena en la categoria individual i tercera classificada per equips al Campionat d’Espanya. Aquest 2016 també ha estat subcampiona d’Espanya en les categories individual i per equips.

Redacció / Foto: Aj. Abrera

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix