Núria Marquès participarà en sis proves en els Paralímpics de Rio

Imprimeix

L’ajuntament de Castellví de Rosanes ha col·locat una pancarta durant els dies de competició per donar suport a la nedadora.

Núria Marquès ja és a la ciutat brasilera de Rio de Janeiro per participar en els Jocs Paralímpics 2016. La nedadora castellvinenca, que ja compta amb un destacat palmarès en Campionats d’Europa i del món, té previst participar en un total de sis proves entre els dies 9 i 16 de setembre. Mentre duri l’estada de la nedadora a Rio, una pancarta de suport a Marquès presidirà la plaça del poble de Castellví per mostrar el suport i l’escalf local a aquesta destacada esportista.

Les proves en què participarà Marquès durant els Jocs Paralímpics estan repartides en sis dies diferents i en horaris irregulars. Prendrà part en els 50, 100, 400 lliures, 200 estils, 100 papallona i 100 esquena.

Seguiment

Per facilitar el seguiment de la competició a totes les persones que hi estiguin interessades, des de l’Ajuntament de Castellví s’ha habilitat un espai al web municipal amb els dies i hores de les proves i enllaços d’interès per poder seguir la competició. També s’hi aniran actualitzant els resultats.

A les xarxes socials municipals, s’ha posat en marxa l’etiqueta #NúriaRio2016 per agrupar el contingut relacionat amb la participació de Marquès als Jocs Paralímpics i facilitar-ne la consulta. També s’anirà redifonent informació que la nedadora faci pública a través dels seus canals a les xarxes socials.

Redacció / Foto: Arxiu