Núria Marquès participarà en sis proves en els Paralímpics de Rio

L’ajuntament de Castellví de Rosanes ha col·locat una pancarta durant els dies de competició per donar suport a la nedadora.

Núria Marquès ja és a la ciutat brasilera de Rio de Janeiro per participar en els Jocs Paralímpics 2016. La nedadora castellvinenca, que ja compta amb un destacat palmarès en Campionats d’Europa i del món, té previst participar en un total de sis proves entre els dies 9 i 16 de setembre. Mentre duri l’estada de la nedadora a Rio, una pancarta de suport a Marquès presidirà la plaça del poble de Castellví per mostrar el suport i l’escalf local a aquesta destacada esportista.

Les proves en què participarà Marquès durant els Jocs Paralímpics estan repartides en sis dies diferents i en horaris irregulars. Prendrà part en els 50, 100, 400 lliures, 200 estils, 100 papallona i 100 esquena.

Seguiment

Per facilitar el seguiment de la competició a totes les persones que hi estiguin interessades, des de l’Ajuntament de Castellví s’ha habilitat un espai al web municipal amb els dies i hores de les proves i enllaços d’interès per poder seguir la competició. També s’hi aniran actualitzant els resultats.

A les xarxes socials municipals, s’ha posat en marxa l’etiqueta #NúriaRio2016 per agrupar el contingut relacionat amb la participació de Marquès als Jocs Paralímpics i facilitar-ne la consulta. També s’anirà redifonent informació que la nedadora faci pública a través dels seus canals a les xarxes socials.

Redacció / Foto: Arxiu


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix