Daniel Cabello i Nicolás Fernandes guanyen el Memorial Gabriel Bosch

La prova ciclista, que enguany va arribar a la seva trenta-vuitena edició, va aplegar gairebé un centenar de participants.

Sant Joan Despí va acollir el passat dissabte 3 de setembre la trenta-vuitena edició de la Cursa Memorial Gabriel Bosch de ciclisme en les categories cadet i júnior. La competició, organitzada per al Club Ciclista Sant Joan Despí, es va celebrar al polígon empresarial Fontsanta. Gairebé un centenar de ciclistes van prendre part en les dues proves.

En la categoria júnior, Daniel Cabello, del Huesca La Magia, es va imposar amb un temps d’1h35’55’’, seguit per Marçal Mercadal (Trans-Lujan CC Mollet, 1h36’28’’) i Sergi Bertran (Bicis Esteve, 1h36’46’’). En categoria femenina, la primera classificada va ser Laura Méndez (BZK Emakumeen Bira), amb un registre d’1h49’06’’. Per equips, el guanyador va ser Bicis Esteve, mentre que Daniel Cabello també es va imposar en el premi de metes volants. Sergi Bertran (Bicis Esteve) i Daniel Cabello (Huesca La Magia) van ser els primers en les categories de primer i segon any júnior respectivament. En total van participar 31 ciclistes.

D’altra banda, en la categoria cadet, el campió va ser Nicolás Fernandes, del Trek-Pramac-CC Sant Boi, amb 1h05’05’’. Pablo Ruiz (Tot Net, 1h05’10’’) i Oriol Muntanyola (Coluer-Electricadi, 1h05’15’’) van ser segon i tercer respectivament. Per equips, el Tot-Net va ser el primer, i en la classificació de metes volants el guanyador fou Nicolás Fernándes. A la categoria femenina, Natalya Fernandes (Catema.cat, 1h14’36’’) va arribar primera en fémines cadets, i Judit Domingo (Catema.cat, 1h27’20’’) es va imposar el fèmines júnior. Els campions en les altres categories van ser: Arnau Gilabert (infantil segon any), Luis Vivian (cadet primer any) i Nicolás Fernandes (cadet segon any). Al voltant de la seixantena de ciclistes van participar en aquesta cursa.

Redacció / Fotos: CC Sant Joan Despí