Begues aposta pel rugbi amb una modificació del camp municipal

S’inaugurarà el 10 de setembre amb la celebració d’un triangular.

Begues també és converteix en un municipi baixllobregatí on el rugbi serà un esport protagonista. A partir d’aquest setembre, el camp municipal podrà acollir partits oficials d’aquesta modalitat esportiva al llarg de la present temporada. Per fer-ho possible s’han hagut d’instal·lar al camp municipal els elements necessaris com ara els pals.

Festa gran

Aquest proper dissabte 10 de setembre s’inaugurarà el camp de rugbi en una jornada que s’iniciarà a les 17 hores amb la intervenció de les autoritats presents i la presentació del projecte del club Begues Rugby. Seguidament tindrà lloc una actuació castellera acompanyada per timbalers i trabucaires.

En tot cas el moment central serà la celebració d’un torneig triangular del que prendran part l’equip de recent creació, el Begues Rugby, BUC (Barcelona) i l’Anoia (Igualada). La nova entitat esportiva s’ha creat aquest mateix 2016 a través de l’interès mostrat per un grup d’amants d’aquest esport. Al llarg de la primavera l’equip va disputar els seus primers partits amistosos i gràcies a la creació del camp de rugbi podrà participar aquesta temporada en la Lliga catalana.

El punt i final a la jornada d’inauguració serà, a partir de les 22 hores, la celebració del tercer temps, una tradició en el món d’aquest esport que permet que els jugadors dels diferents equips comparteixin una estona lúdica i distesa.

Redacció / Foto: Begues Rugby

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
158

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix