El Club Dards Aigüestoses assoleix un nou doblet històric

Imprimeix

L’equip de Sant Andreu de la Barca va proclamar campió de la Lliga de Divisió d’Honor i, recentment, de la Catalunya Cup 2016

Sant Andreu de la Barca continua sent una gran potència en l’esport dels dards a nivell de Catalunya. El CD Aigüestoses es va proclamar campió de la Divisió d'Honor 2015-16 de la Lliga Catalana de la Federació Catalana de Dards. El balanç final va ser de 17 victòries i només una derrota sumant un total de 52 punts. El seu rival directe va ser el CD Piritoño de Malgrat de Mar, amb 50 punts. D’altra banda, el CD Esplugues va finalitzar en darrera posició de la classificació.


Una setmana després, els santandreuencs, capitanejats per Daniel Zapata, van aconseguir guanyar la Catalunya Cup 2016 que es va celebrar a la localitat de Navàs, en una competició que va aplegar 130 esportistes de 15 equips d’arreu del país. A quarts de final, el CD Aigüestoses es va desfer del Baix Camp per 4 a 13, i a les semifinals es va imposar al Puig-Reig per 5 a 13. Ja a la final, els baixllobregatins no van tenir gaires problemes per vèncer al Piritoño per 13 a 7.

Redacció / Foto: FCD