Valonmano con V, guanyador en la categoria femenina

Absolut Sanes Team i Valonmano con V, campions del Torneig Internacional

La competició esportiva sesrovirenca va aplegar 95 equips procedents d’Amèrica, Àsia, Àfrica i Europa

Un any més l’equip de l’Absolut Sanes Team es va proclamar campió en la categoria masculina del 36è Torneig Internacional d’Handbol-Trofeu Festa Major 2016. Els de Sant Esteve Sesrovires es van imposar a la final precisament al CH Sant Esteve Sesrovires A per tres gols de diferència (16-13). El millor jugador MVP va ser el jugador de l’Absolut Sanes Team, Pol Vilaplana. L’Handbol Cooperativa Sant Boi va finalitzar en tercera posició. D’altra banda, a la categoria femenina el conjunt guanyador va ser el noruec –format per jugadores del país nòrdic i espanyoles- del Valonmano con V, que va guanyar a l’amfitrió del CH Sant Esteve per 10 a 24. Clàudia Ruiz, del Valonmano con V, va ser la millor jugadora MVP de la final. En tercera posició va finalitzar l’Handbol Cooperativa de Sant Boi de Llobregat.

La resta de guanyadors per categories van ser els següents: Valonmano con V (juvenil masc.), CH Martorell (cadet masc.), CH Martorell (infantil masc.), CH Sant Esteve Sesrovires (aleví mixte), CH Martorell (benjamí mixte), Valonmano con V (juvenil fem.), Valonmano con V (cadet fem.), Handbol Cooperativa Sant Boi (infantil fem.), CH Sant Andreu Barca (veterans masc.) i Hifk Planets Helsinki (veteranes fem.). En el tringular Solidari “Fundació Pare Manel” es va impoar el CP Quatre Camins davant del CP Brians, mentre que la Selecció Arbitral-Entrenadors del Torneig va ser segon.

Redacció / Fotos: CH Sant Esteve Sesrovires