Rubén Jiménez i Rosa García guanyen la Gavà Run Festival

Es van imposar a la distància dels deu quilòmetres, mentre que José Luis Blanco i Marta Castillejo van guanyar als cinc mil metres.

L’Ajuntament de Gavà i DiverSport, juntament amb la col·laboració de Runnolimits.com, van organitzar la sisena edició de la Gavà Run Festival. Una cursa nocturna amb participació d’arreu de l’Estat amb dues distàncies a recórrer: 5 i 10 quilòmetres. La prova atlètica va aplegar uns 800 atletes.

A la cursa dels deu quilòmetres, el guanyador a la categoria masculina fou Rubén Jiménez (Maimakansu) amb un temps de 35’14’’, seguit de Joaquín Hernández (36’48’’) i Óscar Carballo (37’40’’). A la categoria femenina, la guanyadora fou Rosa García, amb un registre de 39’17’’. Laia Pérez (44’35’’) i Eva Martionmoreno (Triatló Girona Costa Brava, 44’51’’) van ser segon i tercera respectivament.

D’altra banda, José Luis Blanco es va imposar en la categoria masculina en els cinc quilòmetres. L’atleta de La Sansi va fer un temps de 15’50’’. Rubén Castro va ser segon amb 15’52’’, i Rubén martín (Gavà triatló, 16’28’’), tercer. A la categoria femenina, la primera classificada fou Marta Castillejo (FC Barcelona), amb un registre de 19’41’’. Gemma Díaz (Prat Triatló, 19’57’’) i Jessica Cabezas (20’27’’) van ser segona i tercera respectivament.

Redacció / Foto: DiverSport