Arrenca el 36è Torneig Internacional d’Handbol de Sant Esteve

Imprimeix

A la competició s’han inscrit 95 equips que vénen des d’Amèrica, Àsia, Àfrica i Europa.

Des d’Iran fins a Finlàndia. El Torneig Internacional d’Handbol de Sant Esteve Sesrovires arrenca avui divendres. Durant cinc dies, més de 1.200 persones que vénen des d’Amèrica, Àsia, Àfrica i Europa participaran en un campionat que ja porta trenta-sis edicions i que és tot un referent en el món de l’handbol. El Torneig està organitzat pel Club Handbol Sant Esteve i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament. El primer acte previst serà avui a les 21.30 hores ambla inauguració a la Pista Coberta Francesc Castellet i la posterior desfilada dels països participants pels carrers del poble. La competició clourà dimarts amb la celebració de les finals de les diferents categories.

20150717 220452

Equips i àrbitres

En aquesta edició hi ha inscrits 95 equips. Els jugadors procedeixen d’Hongria, Noruega, França, Egipte, Algèria, Marroc, Argentina i Finlàndia, així com de l’estat espanyol. A més d’equips catalans, també hi seran presents formacions de València, Galícia i Euskadi. Els àrbitres del Torneig també tenen procedències diverses. De l’estranger, xiularan els partits àrbitres d’Iran, Polònia i Algèria; i d’Espanya, col·legiats de Valladolid, Euskadi, Melilla, Andalusia i Catalunya.

Categories
El campionat inclou totes les categories federatives, des de sènior fins a benjamins. Però també, per segon any consecutiu, un torneig màster masculí i femení amb presència de jugadors veterans d’Argentina i de Finlàndia.

L’alt nombre de participants obliga a utilitzar la majoria d’espais de joc disponibles al poble, com ara el Pavelló Poliesportiu, la Pista Coberta Francesc Castellet, les escoles La Roureda, Vinya del Sastret i Àgora, així com el Camp Municipal de Futbol.

En l’edició anterior es va introduir per primer cop la utilització del Camp de Futbol per fer handbol herba per als més petits. Enguany, a més dels dos camps de minihandbol de l’any passat i haurà una tercera pista de 40x20 metres per als jugadors alevins.

Redacció / Foto: CH SES