Carles Castillejo, subcampió d’Europa de mitja marató per equips

L’atleta viladecanenc va finalitzar en vuitena posició de la classificació individual.

L'equip espanyol de mitja marató es va proclamar aquest cap de setmana subcampió d'Europa de mitja marató després de la gran actuació del viladecanenc Carles Castillejo, Jesús Espanya i Ayad Lamdassem, que els va permetre quedar segons per darrere de Suïssa en l'Europeu d'atletisme d’Amsterdam. L'organització va donar com a guanyador a l'equip espanyol en un primer moment, però més tard va revisar els temps i va comprovar que el guanyador era l'equip suís. A l'apartat individual la victòria va ser per al suís Abraham Tadesse, que va guanyar amb un temps de 1h2’03’’. Castillejo va ser vuitè amb 1h03’52’’, Espanya desè amb 1h4’01’’ i Lamdassem dotzè amb 1h4’13’’. Iván Fernández va arribar en el lloc 72 amb 1h9’38’’.

Cm 08AfWIAA7iOW

“Estic satisfet per l’actitud i pel resultat personal i de l’equip. Ser vuitè d’Europa i subcampió per equips està molt bé”, va explicar Castillejo al final de la prova atlètica.

Redacció / Fotos: C.C-Marca

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix