La Cursa Solidària de Sant Joan Despí aplega uns 800 participants

Mohamed Zarhouni i Hasna Bahom, en els deu quilòmetres, i José Luis Blanco i Paula Batlle, en la de cinc-mil metres, van ser els campions.

Uns vuit-cents participants es van donar cita ahir dissabte 9 de juliol a la Cursa Solidària de Sant Joan Despí, que enguany va arribar a la novena edició. Els beneficis de la prova van anar a Corresolidaris, una associació sense ànim de lucre que té com a objectiu difondre i recaptar fons per a estudiar les malalties minoritàries.

A la prova dels 10 quilòmetres, el guanyador va ser Mohamed Zarhouni, del FC Barcelona, amb un temps de 31’03’’. Carles Montllor (Castillejos&Cáceres, 32’28’’) i Andrés Acuña (Cies Domingo Catalán, 33’59’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la primera va ser Hasna Bahom (La Sansi, 38’16’’), seguida de Maria del Carme Paredes (ISS L’Hospitalet ONCE, 40’07’’)i Esther Cruz (Running Vigia, 43’21’’).

A la distància dels 5 quilòmetres, el primer classificat va ser Jose Luis Blanco, (La Sansi, 16’03’’). Mohamed Agouzal, CA Montornés, 16’25’’) fou segon i Adrià Navarro (CE Picornell, 16’47’’), tercer. Paula Batlle (18’05’’) va ser el guanyadora en la categoria femenina. Marta Castillejo (FC Barcelona, 19’39’’) i Angelica Esparza (CA Montornés, 20’02’’), segona i tercera respectivament.

Altres curses

També es van celebrar curses per als més petits (infantils). A la de 800 metres els guanyadors van ser Víctor Blasi (2’31’’) i Meritxell Pastrana (Cornellà Atlètic, 2’49’’), mentre que a la de 300 metres els primers classificats foren Guillem Font (56’’) i Isabel Vilar (59’’).

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix