El CEET Esparreguera, sotscampió del Català per Comarques

Les instal·lacions de la FCTT han acollit aquest cap de setmana la disputa de la 29ena edició del campionat de Catalunya de Tennis de Taula per Comarques. Un total de 25 equips i més de 60 jugadors a la categoria individual van donar color durant tot el cap de setmana a les taules de Reina Elisenda amb duels de gran nivell. En categoria femenina, el CEET Esparreguera va ser segon. Pel que fa a la competició individual femenina, la palista del CTT Bàscara, Nora Escarpín, va ser la millor jugadora del torneig. Júlia Roca, de l’Esparreguera, va ser la sotscampiona de la prova.

Text: Marçal Fontanals - FCTT / Foto: FCTT