La 37a Cursa de Pallejà aplega uns 700 atletes

Carles Montllor i Maria del Carme Paredes, en els 10 quilòmetres, i Iban Mañer i Jackeline Gómez, en el cinc, van ser els guanyadors.

Aquest diumenge es va celebrar la trenta-tresena edició de la Cursa de Pallejà amb la participació d’alvoltant dels 700 atletes. La prova es va dividir en dues curses: una de deu quilòmetres i un altre de cinc. També es va celebrar una Cursa Infantil. Part de la recaptació va anar destinat a la Xarxa Solidària d’Aliments de Pallejà.

Carles Montllor, del Castillejo&Cáceres RC, va ser el guanyador en la distància dels 10 quilòmetres amb unt emps de 33’07’’. Alvaro Rancé (34’39’’) i Rubén Jiménez (Maimakansu, 35’24’’) van acabar en segon i tercer lloc respectivament. A la categoria femenina, la primera classificada va ser Maria del Carmes Paredes, deñ G.D. Once, amb un registre de 39’37’’. Esmeralda Zaragoza (Martorell AC, 42’12’’), va ser segona, i Isabel Guevara (42’43’’), tercera.

A la cursa dels cinc quilòmetres el vencedor en la categoria masculina va ser Iban Mañer, del Cornellà Atlètic, amb un temps de 15’45’’, seguit de Luis Alberto Rodríguez (16’51’’) i Sergio Moruno (17’40’’). D’altra banda, Jackeline Gómez (Vilafranca, 19’48’’) es va imposar en la categoria femenina. Estefania Ruiz (21’09’’) i Sandra Moriana (21’32’’) van finalitzar en segona i tercera posició respectivament.


Redacció / Fotos: Cursa de Pallejà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix