El CF Gavà celebra l’ascens a Segona B amb la ciutat

La plantilla, equip directiu i tècnic van ser rebuts ahir per la Corporació a l’Ajuntament.

El primer equip del Club de Futbol Gavà va voler compartir amb tota la ciutat l’ascens a Segona Divisió B. Ahir dimecres, i coincidint amb la celebració de Sant Pere, la Corporació, encapçalada per l’Alcaldessa Raquel Sánchez, va rebre jugadors, staff tècnic i la directiva a l’Ajuntament. Durant l’acte institucional es van poder recordar els gols fets durant aquesta temporada en un vídeo que es va passar a la sala de plens i, tot seguit, van saludar, des del balcó, a les desenes d’aficionats que es van congregar a la plaça de Jaume Balmes.

L’Alcaldessa, en nom del municipi, va posar en valor “aquesta gesta, que esdevé un orgull per a tota la ciutat culmina una temporada extraordinària, on hem consta que us heu mantingut invictes 28 partits, i això és molt difícil”. Sánchez va assegurar que “l’Ajuntament col·laborarà en tot allò que sigui possible perquè segueixi aquesta bona ratxa de resultats”. Sánchez va lliurar una placa de reconeixement al president del Club, Manuel Maniega.

Campanya de captació de socis

Durant l’acte, que es va allargar durant prop d’una hora, van parlar la totalitat de jugadors que van agrair “el suport rebut per part de l’afició durant tota la lliga” i van expressar el desig “de veure sempre ple l’estadi com diumenge”. Justament, segons el president del Club, Manuel Maniega, “aquest és el nostre objectiu més immediat. Per això, iniciem una campanya de captació, amb tríptics, i ja estem dissenyant el carnet per a la propera temporada. Ens agradaria arribar a 700 o 800".

La pretemporada, el 18 de juliol

El míster, Juanma Pons, qui ja ha avançat que l’inici de la pretemporada serà el 18 de juliol, i que ja ha signat la renovació, va afirmar que, “la prioritat ara és incrementar la massa social del club”, i a nivell esportiu, “seguir treballant” tot i que encara no ha volgut concretar com quedarà la plantilla. “En els propers dies em reuniré amb cadascun d’ells per veure les situacions individualment, tot i que sé que alguns ja tenen destí. Avui però toca celebrar-ho”, ha dit Pons.

Redacció / Fotos: Aj. Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix