Iván Limia i Maria del Carmen Paredes regnen a la 10a Cursa del Foc

La prova atlètica dels deu quilòmetres va aplegar més de 160 atletes diumenge passat.

Un any més el CA Olesa i l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, han organitzat conjuntament la Cursa del Foc, que enguny arribava la desena edició. La prova reina va ser la dels deu quilòmetres amb participació de destacats atletes catalans.

Ivan Limia, amb un temps de 33’04″, es va proclamar campió en la categoria masculina dels 10.000 metres. En segona posició va finalitzar Carles Montllor (Castillejos&Cáceres) amb 33’06″. El pòdium el van completar Carles Castillo (Ciesc Domingo Catalán) en amb un registre de 34’59″. En la categoria femenina, la victòria va ser per Maria del Carmen Paredes (Iss L’hospitalet-Once) amb un temps de 39’29″. L’atleta paralímpica que competirà aquest estiu a Rio de Janeiro, va liderar tota la cursa. Sara Prescoli (CA Olesa, 40’55’’) va ser segona i Carme Ballesteros (Ciesc Domingo Catalan, 43’02’’), tercera.

‘El Fogonet’

Després de la gran festa de la cursa de 10 quilòmetres, es va donar pas a la Cursa infantil del Fogonet. Un total de 200 nens i nenes estrenaven el nou circuit de la cursa infantil que tenia un recorregut de 600 metres La prova va aplegar totes les categories entre prebenjamins i infantils. Iván Hernández (2’13’’, ISS l’Hospitalet) i Ainara Reyes (2’13’’, CA Castellar) van ser els guanyadors en la categoria masculina i femenina respectivament.

13512081 1134202349934585 7749149992699596471 n

Estrena de la Milla Solidària

D’altra banda es va estrenar una nova prova atlètica. El que l’any passat va ser la segona cursa infantil –amb un recorregut de 1500 metres- en la present edició els organitzadors la van transformar en una milla open (1609 mestres), passant-se a anomenar la primera Milla Solidària del Foc.

Aquesta cursa de caràcter solidari va tenir com a protagonistes els atletes Specials Olímpics de la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics-ACELL. La milla, de categories open i cadet, la va guanyar el jove i prometedor atleta del CA Olesa,  Víctor Rodríguez, amb un temps de 4’58″, seguit per Lluís Casanovas (5’08’’, Martorell AC) i en Sergi Ariaca (5’12’’, CA Calella). La categoria femenina la van lluitar dues atletes de l’entitat olesana. Al final es va imposar Ona Boixader (CA Olesa) amb un registre de 6’12″ seguida de la Cristina Rebull (6’30’’, CA Olesa) i Carla Cabeza (6’45’’, CA Abrera).