Collbató guardona als seus esportistes més destacats

Imprimeix

Sergi Yañez, Izan Yáñez, David Ruiz, Joel Sevilla i Albert Conesa, jugadors formats al CE Collbató, van ser premiats com als millors esportistes de l’any.

La Nit de l'Esport de Collbató, que enguany va arribar a la seva vint-i-cinquena edició, es va celebrar a la pista coberta on es va premiar el compromís de la població amb la pràctica i la potenciació de l'activitat esportiva. La vetllada va començar amb el tradicional sopar. A continuació, l'alcalde de Collbató, Miquel Solà, i el regidor d'Esports, Jordi Riera, van destacar la gran implicació dels ciutadans de Collbató amb la pràctica de l'esport. Segons van afirmar, la població compta amb tretze associacions esportives i uns 500 joves i 2.000 adults practiquen esport habitualment. L'alcalde va voler destacar l'esforç de totes aquelles persones que, amb la seva dedicació, faciliten que les associacions continuïn vives i ajudin, dia rere dia, en la pràctica esportiva.

Després de les intervencions, va arribar el moment dels guardons amb què les associacions premien la persona de la seva entitat que més ha fet per l'esport. L'alcalde va lliurar l'Esportbató, el premi al millor esportista de l'any, que va recaure enguany de manera compartida en Sergi Yañez, Izan Yañez, David Ruiz, Joel Sevilla i Albert Conesa, jugadors formats al CE Collbató, pels èxits assolits. La nit va acabar amb un ball, com correspon a una jornada lúdica i de celebració. 

Redacció / Fotos: Aj. Collbató