Més de 1.400 persones a l’Acte de Reconeixement als valors Juga Verd Play

Es va celebrar al Teatre Auditori Atrium de Viladecans on cal destacar la presència de 62 equips.

El Consell Esportiu del Baix Llobregat va celebrar ahir dimarts 21 de juny el tercer Acte de Reconeixement als valors Juga Verd Play al Teatre Auditori Atrium de Viladecans, amb l’objectiu de distingir als equips, entitats i agents més destacats del programa Juga Verd Play inclòs dins de la competició dels Jocs Escolars del curs 2015-16.

L’acte es va haver de programar en dues sessions per tal de donar cabuda a tots els guardonats i acompanyants, 62 equips i 10 reconeixements especials; més de 1.400 persones entre esportistes, entrenadors i entrenadores, directius i directives i familiars.

L’acte inaugural de la primera sessió va anar a càrrec del Richard Calle, regidor d’esports de l’Ajuntament de Viladecans, i Santiago Siquier, representant Territorial de l’Eport de Barcelona. La segona sessió va ser inaugurada per l’alcalde del municipi amfitrió, Carles Ruiz. Com a preàmbul, els assistents varen poder gaudir d’un fantàstic exercici acrobàtic de la mà del Duo Leti & Fer, professionals del món del circ que treballen actualment al Circ Cric.

A continuació es varen premiar als primers classificats de la classificació lineal establerta de tots els grups i categories (des de prebenjamí fins a juvenil) dels cinc esports d’associació (futbol, futbol sala, bàsquet, voleibol, handbol ) que durant aquest curs varen participar en la competició Juga Verd Play dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Una classificació lineal que inclou el joc net, els valors educatius i cívics i el resultat del marcador.

A la segona part de l’acte de la segona sessió es va fer entrega dels reconeixements especials, guardonant a aquelles persones i entitats que es varen implicar d’una forma excepcional i varen donar suport al programa Juga Verd Play.

L’acte es va concloure amb el parlament de Salvador Valls, president del Consell Esportiu del Baix Llobregat, que va encoratjar als assistents a seguir treballant per l'esport escolar i va agrair a tots els assistents la seva implicació i compromís amb el projecte.


Redacció / Fotos: CEBLLOB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
158

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix