La Cursa Popular d’Abrera Corre D9 aplega 600 participants

Benito Ojeda i Sara Prescoli, en la prova dels 10 quilòmetres, i Carles Montllor i Ester Guerrero, en la de cinc, van ser els guanyadors de la vuitena edició.

Ahir diumenge es va celebrar la vuitena edició de la Cursa Popular Abrera Corre D9 amb la participació d’uns 600 atletes de diferents edats i que es van distribuir en les curses de 10 i 5 quilòmetres així com les de promoció (infantil, benjamí i prebenjamí). A més, es va realitzar un homenatge a Domingo Catalán i es van celebrar diverses activitats paral·leles.

Benito Ojeda (Domingo Catalán) es va imposar a la cursa dels deu quilòmetres amb un temps de 33’37’’. David Guiamet (34’39’’) i Esteve Olivé (Tigres Tropicales, 35’17’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la guanyadora va ser Sara Precoli, del CA Olesa, amb un registre de 40’34’’. Jackeline Gómez (42’22’’) va ser segona, i Arantxa Suau (Fisiològic, 42’47’’), tercera.

D’altra banda, a la prova dels cinc quilòmetres el vencedor fou Carles Montllor (Castillejo&Cáceres, 16’18’’), seguit de Luis Alberto Rodríguez (17’24’’) i Xavi Clusellas (AER Muntaner, 17’40’’). A la categoria femenina, la primera classificada va ser Ester Guerrero (Avinent CA Manresa, 19’09’’), mentre que Patrícia Fernández (La Sansi, 21’19’’) i Mireia Cano (CA Olesa, 21’55’’) van acabar en segon i tercer lloc respectivament.

Prova solidària

El Club Atletisme d´Abrera va destinar un euro de l´inscripció de cada participant adult, com donació a Caritas d´Abrera, fent una aportació econòmica o el seu equivalent amb aliments de primera necessitat. El mateix import, d´un euro per cada participant infantil, serà destinat a l´Associació Proyecto Pol, pel desenvolupament i estudi de les malalties, que pateixen els nostres infants.


Redacció / Fotos: CA Abrera

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix