El Club Handbol Sant Esteve, campió de la Copa Catalana

És la sisena vegada que els sesrovirencs guanyar aquesta competició.

El passat cap de setmana, es va dur a terme la fase final de la Copa Catalana Sènior Masculina “Gonzalo Usero” en el Complex Esportiu Municipal Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú, que van tancar la temporada 2015-2016. El Club Handbol Sant Esteve Sesrovires es va proclamar campió de la Copa Catalana “Gonzalo Usero” després de guanyar a l’Handbol Bordils en una final espectacular.

Els sesrovirencs es van classificar per a la final després de guanyar a la semifinal a l'AUG UESarrià per 28 a 27. Mentre, que a l’altra semifinal, el Bordils es va imposar a l’Handbol Sant Vicenç dels Horts per 32 a 25. L’enfrontament decisiu va acabar amb empat a 24 gols, per la qual cosa es va haver de jugar una pròrroga que també va finalitzar amb empat a 26 gols. Així doncs, la final es va decidir als penals on els baixllobregatins, dirigits per Dani Ariño i Miquel Herrero, van estar més encertats.

Parcials cada 5 minuts: 4-2, 6-3, 8-4, 9-6, 10-9 i 12-11 (descans)16-13, 17-15, 19-18, 20-20, 21-21 i 24-24 (final)

Prórroga (5+5 minuts): 26-26

Penals: 28-30

Redacció / Foto: CH Ses