Prop de 2.000 persones participen a l’Esportíssim

Imprimeix

El Parc de la Mariona de Molins de Rei va ser el nou escenari escollit.

Unes dues mil persones van participar en alguna de les moltes activitats esportives que van tenir lloc a Molins de Rei en el marc de l’Esportíssim, i que enguany es va concentrar al Parc de la Mariona. A més, cal sumar-hi el miler de participants que va registrar la Cursa Ecològica en les seves diferents modalitats i el nombrós públic que va assistir a l’acte d’homenatge als millors esportistes de la temporada celebrat al pati de Ca n’Ametller.

La concentració d’activitats de l’Esportíssim al Parc de la Mariona va aplegar un gran nombre de participants, que van participar en les activitats de promoció esportiva organitzades per l’Ajuntament i les entitats esportives de la vila. Gimnàstica artística, futbol, voleibol, halterofília, bàsquet, hoquei, i activitats lúdiques dirigides al públic infantil van omplir La Mariona el divendres a la tarda. El dissabte va continuar l’activitat amb els tradicionals tornejos de futbol i bàsquet. Paral·lelament els diferents equipaments esportius de Molins de Rei també van acollir tornejos de promoció, exhibició i competició de diferents disciplines. Així, es va poder gaudir de tornejos de futbol i judo a la zona esportiva Ricard Ginebreda; d’handbol i patinatge artístic al poliesportiu municipal; de futbol al Josep Raich; i de billar al Foment Cultural i Artístic.

Per altra banda, també va tenir una excel·lent acollida el canvi de les curses infantils. Prop de 300 nens i nenes van participar a la Cursa Ecològica Infantil i més de 700 a la Cursa Ecològica de Muntanya.

Reconeixements

Com ja també és habitual, el dijous previ a les activitats programades, les entitats esportives de Molins de Rei van posar punt i final a la temporada participant en l’homenatge als seus esportistes organitzat per l’Ajuntament al pati de Ca n’Ametller. El protagonisme va ser pels equips i pels esportistes proposats per les mateixes entitats, que van rebre un diploma i una distinció per la seva aportació al club. De la seva banda l’Ajuntament va aprofitar l’ocasió per fer un reconeixement especial a la junta directiva del Club Ciclista Molins de Rei.

Redacció / Foto: Aj. Molins de Rei