L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts va descobrir una placa en homenatge a la trajectòria esportiva

Sant Vicenç dels Horts va retre homenatge a Jordi Torras

El Poliesportiu Sant Josep va acollir l’acte de reconeixement al jugador de futbol sala coincidint amb el torneig de fi de temporada de l’Escola de futbol sala que porta el seu nom.

Dissabte passat es va celebrar el primer torneig de fi de temporada de l’Escola de futbol sala Jordi Torras amb la realització de partits amb els equips de l’entitat vicentina i d’altres clubs en format de triangular per categories. El plat fort de la jornada va ser el partit que van disputar els veterans del Futbol Sala Sant Vicenç i els veterans de l’FC Barcelona amb victòria final pels vicentins per un ajustat 3 a 2.

Descobreix una placa

Prèviament al partit, l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts va descobrir una placa en homenatge a la trajectòria esportiva amb la presència de l’alcaldessa de la localitat Maite Aymerich, la regidora d’Esports Paloma Tevar, i d’altres membres de l’equip de govern municipal.

Al descans del partit va tenir lloc l’acte central amb el descobriment d’una pancarta amb la seva samarreta que es penjarà a un lloc privilegiat del poliesportiu. Així mateix es van lliurar un ram de flors per part dels cosins d’en Jordi, una pilota signada pels jugadors veterans del Futbol Sala Sant Vicenç, i una insígnia per part dels veterans de l’FC Barcelona. L’alcaldessa Maite Aymerich va destacar en la seva intervenció que l’Ajuntament “també es vol sumar a aquest homenatge i vol destacar i posar en valor la trajectòria professional d’aquest esportista de Sant Vicenç dels Horts que ha estat vint anys en l'elit del futbol sala i que ho ha guanyat tot, tant en l'àmbit de clubs com amb la selecció espanyola”. A més va voler agrair a Torras que des de sempre hagi portat arreu del món el nom de la ciutat amb molt d’orgull “sent un exemple de constància, de perseverança, d’esforç, de sacrifici, de treball”. Finalment l’exjugador, va voler agrair als assistents la seva presència, així com als seus excompanys, membres de l’Escola de futbol sala, i de l’Ajuntament, i molt especialment de la seva família.

E67 3938

El currículum esportiu

Un Mundial, quatre eurocopes, tres UEFA Futsal, una Recopa, una Intercontinental, quatre Lligues, tres Supercopes, quatre Copes d’Espanya, una Copa italiana, quatre Copes del Rei i nombrosos reconeixements individuals conformen el palmarès d’aquest vicentí, i que ha estat cent vegades internacional amb la selecció espanyola.

Una trajectòria esportiva que es va iniciar, quan era molt jove, al Barça. Després de jugar al Miró Martorell, al Cartagena i a l'Inter Movistar de Torrejón de Ardoz, on va fer la seva gran explosió com a futbolista, va tornar a Can Barça, i amb la samarreta del club que estima, ho va guanyar tot. Torras va jugar el passat mes de desembre, amb 35 anys, el seu darrer partit oficial amb l’Asti italià.

Redacció / Fotos: Ernesto Aradilla

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix