Cristina Poy i Ignasi Riera, esportistes més destacats de Sant Esteve

La Nit de l’Esport també va premiar els quatre equips més destacats d’aquesta temporada per als seus ascensos: el sènior masculí A del Futbol Sala Sant Esteve, el sènior femení A del Club Vòlei Sant Esteve i el sènior A del Club d’Escacs.

La campiona de bàdminton Cristina Poy i el ciclista Ignasi Riera han estat escollits com els esportistes sesrovirencs més destacats d’aquest any en el marc de la 9a Nit de l’Esport, que es va celebrar a la piscina d’estiu. La Nit de l’Esport també va reconèixer la tasca que desenvolupen els clubs, els equips i els entrenadors. L’acte ha estat presidit per l’alcaldessa Maria del Carme Rallo i pel regidor d’Esports, Adrià Companys.

Categoria absoluta

En la categoria absoluta femenina, la guanyadora ha estat Cristina Poy, una jove jugadora de bàdminton que aquest any ha aconseguit molts èxits esportius com ara, la medalla de plata al Campionat d’Espanya de dobles femení sub19 i el bronze a l’Open de Dinamarca dobles mixt sub 19, entre d’altres. L’esportista sesrovirenca no va poder assistir als premis al estar concentrada al Centre de Tecnificació d’Astúries i per aquest motiu el guardó l’ha recollit el seu pare.

Mentrestant, Ignasi Riera va ser el guanyador en la categoria absoluta masculina. Va haver de deixar els esports de muntanya per una lesió i va decidir continuar practicant esports com a ciclista. Està especialitzat en proves de gran resistència. Enguany ha participat en la Titan Desert assolint el lloc 32 de la categoria màster i el 94 en la general. També ha pres part de la Mongolia Bike Challenge i en diverses edicions de la Pedals de Foc Non Stop.

Les finalistes en la categoria absoluta femenina van ser Sandra Baño (handbol) i Júlia Gutiérrez (voleibol), i en la masculina Roger Pujol (handbol) i Carlos Romero (natació).

Equips més destacats

La Nit de l’Esport també va premiar els quatre equips més destacats d’aquesta temporada per als seus ascensos: el sènior masculí A del Futbol Sala Sant Esteve, el sènior femení A del Club Vòlei Sant Esteve i el sènior A del Club d’Escacs. A més, també va ser guardonat el sènior femení del Club Handbol Sant Esteve que ha aconseguit el segon lloc en la Primera Divisió Catalana quedant-se a un pas de pujar a la Divisió d’Honor Plata de l’handbol espanyol.

El premi al millor tècnic sesrovirenc va ser per Xavier Esteban, entrenador del sènior femení del Club Handbol Sant Esteve.

L’esport base

Dintre dels esportistes més destacats pe l’esport base, els premiats foren Manel Cepeda (futbol sala), Júlia Cunyat (voleibol), Marc Herrera (futbol), Lucía Rosa (pàdel), Pol Canalejo (bàdminton) i Albert Bonilla (taekwondo). Així mateix també van ser guardonats els següents equips de l’esport base: l’aleví masculí de l’Escola Municipal d’Handbol, l’aleví mixt de l’Escola Municipal de Voleibol, el cadet masculí de l’Escola Municipal de Futbol, l’infantil mixt de l’Escola Municipal de Bàsquet, el quartet de secundària de l’Escola Municipal de Patinatge Artístic i l’equip de competició de pumses de l’Escola Taekwondo Sesrovires.

Mencions especials

En l’apartat de mencions especials, es va fer un reconeixement per als directius Salvador Boltà i Alfredo Sanz, tots dos del Club Handbol Sant Esteve; Carlos Arnaldos, delegat del Futbol Club Sant Esteve; i per a la nedadora Núria Marqués, que s’està preparant a la piscina del Complex Esportiu la seva participació als Jocs Paralímpics de Rio.

Redacció / Foto: Aj. Sant Esteve Sesrovires

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
166

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix