L’esport va ser protagonista a Collbató de Llobregat

Les entitats locals van organitzar a la plaça de l’Era exhibicions a més d’altres activitats programades durant tot el dia.

La plaça de l'Era de Collbató va aplegar, un any més, la Fira de l’Esport, amb exhibicions de les associacions esportives de Collbató i un circuit d'activitats físiques que van fer gaudir persones de totes les edats, si bé els més menuts van tenir una participació especial.

La festa, que es va celebrar el 29 de maig, va començar a les 11 hores i la plaça va acollir les exhibicions de les associacions de Tai Chi Taoista, de Taekwondo, l'A. E. Dokai i l'Aeròbic Ball D8N8. Durant tot el matí hi havia un circuit d'activitats físiques, com ara futbol 3x3, mini tennis, tennis taula, xutòmetre d'handbol i circuits d'atletisme, de rampes d'obstacles i de psicomotricitat, amb la col·laboració de les entitats esportives del poble. Grans i menuts van divertir-se veient i practicant esport i es van conscienciar dels beneficis que les pràctiques esportives aporten a la salut i al benestar.

Redacció / Foto: Aj. Collbató

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix