El Club Triatló Vallirana triomfa a la Ironcat-Copa de les Nacions

Es va proclamar campió de Catalunya, on Emilio Sampedro i Toni Pallarés van acabar en 5è i 6è lloc respectivament a la general.

El Club Triatló Vallirana es va proclamar campió per equips al triatló de llarga distància Ironcat-Copa de les Nacions que es va celebrar dissabte 28 de maig a l’Ampolla (Tarragona) sota l’organització de la Federació Catalana de Triatló. Emilio Sampedro va ser el cinquè de la general, seguit de Toni Pallarés, que va quedar segon en la seva categoria V1M.

Aquesta prova consta de 3,8 km de natació, 180 km en bicicleta i una marató (42,2 km) i hi van participar un total de 205 atletes. Molt meritòria va ser la participació dels representants valliranencs, fet que els va permetre proclamar-se guanyadors per equips. Amb els 3 millors temps de l’equip, els d’Emilio Sampedro, Toni Pallarés i Abel Almodóvar van sumar un total de 27 hores 58 minuts i 37 segons.


A banda dels meritoris 5è i 6è llocs a la classificació general d’Emilio Sampedro (9:08:42) i Toni Pallarés (9:12:56), cal destacar que Abel Almodóvar va arribar en 14a posició. Sergio Mata Asejo va assolir la 34a posició en una especialitat en la qual s'estrenava i Álex Aldoma va finalitzar en la 59a posició. Més endarrerits van arribar Xavier Acosta (94è), Roger Castillo (97è), Salvador Saborit (172è) i Joan Josep Albadalejo (175è). Toni Montero i Nicolas Aragón no van poder finalitzar aquesta duríssima prova.

Redacció / Foto: CT Vallirana

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
108

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix