Begues presenta un pla de millora de les instal·lacions esportives

Imprimeix

El document ha estat elaborat per la Diputació de Barcelona i pretén garantir un bon manteniment del pavelló i del camp de futbol.

L’alcaldessa, Mercè Esteve, i el regidor d’esports, Jordi Montaña, han recollit de mans del diputat d’Esports, Josep Salom, el Pla Inicial de Manteniment del Pavelló i del Camp de Futbol de Begues. Es tracta d’un document tècnic elaborat per la Diputació de Barcelona a petició de l’Ajuntament, que pretén garantir el bon estat de les instal·lacions esportives municipals. 

Després d’una primera fase d’avaluació sobre l’ estat del pavelló i del camp de futbol, es va fer un estudi sobre quines actuacions es podrien dur a terme per millorar-ne les seves condicions i el seu ús. El document estableix algunes com a prioritàries, principalment d’adaptació a la normativa vigent, i d’altres que, tot i no ser necessàries, podrien suposar una important millora per al municipi. 

Des del consistori es treballa actualment en la valoració i planificació de les actuacions incloses en el pla. Algunes, però, ja havien estat detectades i s’havien dut a terme abans del lliurament del document de la Diputació com és el cas de la substitució de la caseta de bombes, el canvi de mobiliari o la reparació de les finestres del pavelló. 

Redacció / Fotos: Diputació de Barcelona