Begues presenta un pla de millora de les instal·lacions esportives

El document ha estat elaborat per la Diputació de Barcelona i pretén garantir un bon manteniment del pavelló i del camp de futbol.

L’alcaldessa, Mercè Esteve, i el regidor d’esports, Jordi Montaña, han recollit de mans del diputat d’Esports, Josep Salom, el Pla Inicial de Manteniment del Pavelló i del Camp de Futbol de Begues. Es tracta d’un document tècnic elaborat per la Diputació de Barcelona a petició de l’Ajuntament, que pretén garantir el bon estat de les instal·lacions esportives municipals. 

Després d’una primera fase d’avaluació sobre l’ estat del pavelló i del camp de futbol, es va fer un estudi sobre quines actuacions es podrien dur a terme per millorar-ne les seves condicions i el seu ús. El document estableix algunes com a prioritàries, principalment d’adaptació a la normativa vigent, i d’altres que, tot i no ser necessàries, podrien suposar una important millora per al municipi. 

Des del consistori es treballa actualment en la valoració i planificació de les actuacions incloses en el pla. Algunes, però, ja havien estat detectades i s’havien dut a terme abans del lliurament del document de la Diputació com és el cas de la substitució de la caseta de bombes, el canvi de mobiliari o la reparació de les finestres del pavelló. 

Redacció / Fotos: Diputació de Barcelona

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
105

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix