El futbol valliranenc homenatja a Pepe Reyes

Havia estat jugador del Vallirana i del filial l’FC Barcelona entre altres equips.

El Club Atlètic Veterans de Vallirana, amb la col·laboració del CF Vallirana, va organitzar diumenge passat un homenatge a qui fou un dels referents del futbol valliranenc durant molts anys, Josep López, conegut com Pepe Reyes, que ens va deixar aquest any. L’acte va comptar amb la presència de nombrosos excompanys, familiars i amics. També va assistir el regidor d’Esports, Joan Manuel Arrabal, en representació del consistori, i va consistir en un partit amistós amb els veterans del Cornellà i un combinat valliranenc amb nombrosos excompanys i amics del Pepe Reyes. L’acte va tenir el seu moment emotiu quan es va regalar la samarreta del CF Vallirana amb el nom del Pepe Reyes a la seva vídua i fills, en nom de tots els participants. Un dels néts del Pepe Reyes va fer el servei d’honor del partit d’homenatge.

IMG 20160523 WA0001.1

La seva trajectòria

Pepe Reyes va ser jugador de l’FC Barcelona a finals dels anys 60, on va arribar a jugar en el filial d’aleshores. Només una lesió el va apartar de jugar en el primer equip. La seva classe, però, va quedar palesa en molts terrenys de joc i a les files del Vallirana i posteriorment dels veterans. Va ser també tot un mestre i referent del futbol local, on també va fer d’entrenador en diferents equips valliranencs, no només del CF Vallirana, sinó també de la Penya Blaugrana Vallirana.

Redacció / Fotos: Aj. Vallirana

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix