L’Esportíssim 2016 presenta moltes novetats

Es recupera el Parc de la Mariona com a escenari principal de les activitats de promoció i de la festa, que tindrà lloc el divendres 3 de juny.

Ja està aquí l’Esportíssim 2016 de Molins de Rei. El gran aparador de les entitats esportives locals fa alguns canvis per poder arribar encara a més gent. Les activitats de promoció de l’esport es concentraran prioritàriament el divendres a la tarda en un escenari com el Parc de la Mariona i la cursa infantil passa a fer-se el dissabte a la tarda per esponjar el calendari. En el marc de l’Esportíssim també es presentarà una nova entitat que fomenta l’esport entre persones amb discapacitat.

L’Esportíssim d’enguany presenta alguns retocs organitzatius orientats a millorar la participació dels vilatans i de fer-ne una experiència encara més lúdica. D’aquesta manera es recupera el Parc de la Mariona com a escenari principal de les activitats de promoció i de la festa, que tindrà lloc el divendres 3 de juny. Per altra banda, la cursa ecològica infantil de muntanya es reprograma al dissabte 28 a les 6 de la tarda per poder esponjar les activitats del cap de setmana. Finalment, el dilluns 30 de maig, la Federació Obrera també acollirà la presentació de l’entitat DISPORT FC, entitat que promociona la pràctica del futbol per a infants i joves amb discapacitat intel·lectual.

Reconeixements

Pel què fa al tradicional reconeixement als esportistes de la vila es manté el format i l’escenari. Tindrà lloc al pati de Ca n’Ametller el dijous 2 de juny a les vuit del vespre.

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, vol “animar a tota la gent de Molins de Rei que participi en aquesta gran festa de l’esport, un dels eixos més transversals a la vila i que aquesta temporada ha estat plena d’èxits per moltes entitats de la vila”. I el primer tinent d’alcalde i regidor d’Esports, Xavi Paz, assegura que “els canvis plantejats aquest any estan pensats per incentivar al màxim la participació de tothom amb activitats que són atractives i divertides per a tothom i en escenaris tan magnífic com el Parc de la Mariona.”

Redacció / Fotos: Aj. Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix