Sant Vicenç i Sant Esteve busquen l’ascens a la Divisió d’Argent

Les vicentines jugaran a casa, mentre que les sesrovirenques disputaran els seus partits en el municipi de Pájara (Fuerteventura).

De divendres a diumenge es disputaran les fases d’ascens a Divisió d’Honor d’Argent Femenina amb la participació de dos equips del Baix Llobregat: l’Handbol Sant Vicenç i el CH Sant Esteve Sesrovires -foto-.

L’Handbol Sant Vicenç, actual campió de la Lliga Catalana Sènior Femenina, disputarà la Fase d’Ascens davant de la seva afició, al Pavelló Municipal de Sant Josep de la localitat del Baix Llobregat, on s’enfrontarà a El Pilar Maristas de Saragossa, el Zuazo de Barakaldo i al BM 9 Vallés Santillana càntabre.

El calendari de competició per les vicentines serà:

13/05/16         19.00 h.          H Sant Vicenç - BM 9 Vallés Santillana

14/05/16         19.30 h.          H Sant vicenç – Zuazo Femenino

15/05/16         13.00 h.          H Sant vicenç – El Pilar Maristas

Per la seva part, el CH Sant Esteve Sesrovires viatjarà a Fuerteventura per buscar també l’ascens. Jugarà contra el BMC de Carabanchel (Madrid), el BM Caselas (Pontevedra) i el conjunt local del CB Morro Jable de Pájara (Fuerteventura).

El calendari de competició per les catalanes serà:

13/05/16         18.00 h.          CH Sant Esteve Sesrovires - BMC

14/05/16         17.00 h.          BM Caselas - CH Sant Esteve Sesrovires

15/05/16         12.00 h.          CB Morro Jable – CH Sant Esteve Sesrovires

L’ascens a Divisió d’Honor Plata femenina l’aconseguirà el primer equip classificat de cadascú dels sis sectors, més els dos millors segons classificats del total dels sectors.

Redacció / Foto: CH Sant Esteve Sesrovires

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix