L’Ajuntament rep l’equip de waterpolo pel seu ascens a Divisió d’Honor

Imprimeix

L’acte es va realitzar a la Sala de Plens del consistori amb la presència de l’Alcalde i el primer tinent d’alcalde i regidor d’Esports.

L’Ajuntament de Molins de Rei va reconèixer l’èxit del primer equip masculí de waterpolo del CN Molins de Rei, que va aconseguir l’ascens a la Divisió d’Honor per primera vegada a la seva història, amb una recepció oficial. L’acte es va realitzar a la Sala de Plens del consistori municipal, que va començar amb els tradicionals parlaments de l’alcalde de la vila, Joan Ramon Casals, qui també havia practicat aquest esport en el mateix club, i del primer tinent d’alcalde i regidor d’esports, Xavi Paz.

Després van intervenir el president del club, Jaume Mas; l’entrenador, Sergi Pedrerol; i el capità de l’equip, Nil Marsal. Les intervencions van tenir moments de distensió i d’interacció amb la resta de l’equip i familiars que presenciaven l’acte. Posteriorment, el capità, els jugadors, l’entrenador i el president del CN Molins de Rei van signar en el llibre d’honor de l’Ajuntament i van rebre uns obsequis institucionals. La secció de waterpolo del CN Molins de Rei compta amb 8 equips de competició i amb més de 100 esportistes federats.

Redacció / Foto: Aj. Molins de Rei