La castellvinenca Núria Marquès obté set medalles a l’Europeu

Imprimeix

La nedadora del CN Sant Feliu va aconseguir un nou rècord continental a la prova dels 100 metres esquena fixant la nova marca en 1’09’’51.

La castellvinenca Núria Marquès va aconseguir un total de set medalles en els Campionats d’Europa de natació adaptada que es van celebrar a la ciutat portuguesa de Funchal de l’1 al 7 de maig. La nadadora, que participava per segona vegada consecutiva en aquesta competició, va ser una de les grans protagonistes de l’Europeu i de la delegació espanyola. En total va aconseguir dos ors, tres argents i dos bronzes superant la seva anterior participació. Entre els seus èxits més destacats cal destacar la primera posició en els 100 metres esquena on, a més, va assolir un nou rècord d’Europa amb un temps d’1’09’’51.

També va ser or en 4x100 lliures, argent en els 100 papallona, 100 i 400 lliures, bronze en els 50 lliures i 200 estils i va obtenir una sisena posició en els 100 braça. Sens dubte un bon test per a Marquès de cara a la seva preparació per a la gran fita d’aquest 2016: els Jocs de Rio de Janeiro.

Redacció / Foto: Arxiu